2η Λαϊκή Συνέλευση Πλατείας Αγ.Παρασκευής

Την Τρίτη 7/6 από τις 7μ.μ. πραγματοποιήθηκε  η δεύτερη λαϊκή συνέλευση πλατείας Αγ.Παρασκευής. Τέθηκαν πολλά ζητήματα μεταξύ αυτών το ζήτημα του χρέους και αν είναι δικό μας, η αυτοοργάνωση και η αποκέντρωση του κινήματος στις γειτονιές, ο συντονισμός με το Σύνταγμα και άλλες συνελεύσεις, καθώς και τι δράσεις θα κάνουμε στο μέλλον. Ειπώθηκε ότι σημασία έχει παρά την διαφορετικότητα μας να βρούμε αυτά που μας ενώνουν. Ιδιαίτερη σημασία δόθηκε στο πως η λαϊκή συνέλευση θα γίνει γνωστή στον κόσμο της Αγίας Παρασκευής. Συμμετείχαν 40-50 άτομα. Κρατήθηκαν πάλι πρακτικά και μοιράστηκαν τα πρακτικά της προηγούμενης συνελευσης. Υπήρξε πλήθος προτάσεων που τέθηκαν προς συζήτηση. Οι αποφάσεις πάρθηκαν με συνδιαμόρφωση χωρίς ψηφοφορίες.

Η λαϊκή συνέλευση πλατείας Αγίας Παρασκευής αποφάσισε στις 7/6 :

-να πραγματοποιήσει δράση πληροφόρησης την Πέμπτη 9/6 στις 7μ.μ. με ραντεβού την κεντρική πλατεία, μοιράζοντας το ψήφισμα της λαϊκής συνέλευσης πλατείας συντάγματος στις γειτονιές, καλώντας παράλληλα σε συμμετοχή στις δράσεις της λαϊκής συνέλευσης της πλατείας Αγ. Παρασκευής. Προτάθηκε όσοι έχουν ποδήλατο να το φέρουν για να επεκταθεί η δράση σε περισσότερες γειτονιές.

 -την Κυριακή 12/6 στις 6μ.μ. να συγκεντρωθεί η συνέλευση στην κάτω Πλατεία για να κατέβει μαζικά και μέσω του μετρό στο Συνταγμα στην πανευρωπαϊκή κινητοποίηση.

-την Τρίτη 14/6 στις 7μ.μ. προπαγανδιστική δράση για την απεργία της 15/6.

-την Τετάρτη 15/6 στις 10π.μ. να συγκεντρωθεί στην πλατεία Αγίου Ιωάννη για να κατευθυνθεί με πορεία (και μέσω του μετρό) στην απεργιακή συγκέντρωση στο Μουσείο.

-την Πέμπτη 16/6 στις 7μ.μ. στο θεατράκι της κεντρικής πλατείας να πραγματοποιήσει εκ νέου λαϊκή συνέλευση.

-να δημιουργήσει δικό της ιστολόγιο, για το οποίο δημιουργήθηκε ομάδα εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου